8. Fienden

Det hele er ganske enkelt. Innlysende, til og med. Norge er for nordmenn.

Jeg er stolt av landet mitt. Historien vår gir meg gåsehud og beskriver det folket jeg elsker. Det bruser i blodet mitt når jeg tenker på våre vakre fjell og fjorder. Dette er landet forfedrene mine ofret livene sine for, og nå er det vårt ansvar å kjempe for det. Når fienden kryper mot oss insekter og vil ta det som er vårt, da må jeg tråkke ned på de og knuse de som de kakerlakkene de egentlig er.

Dessverre er vi styrt av kulturmarxister. Hjernevasket av multikulturalistene. Så da spør jeg deg – hva er meningen med å leve her? Det er et stort spørsmål, met et lite svar: Å finne våre verdier og følge våre drømmer. Min drøm er at mitt fedreland skal være for mitt folk og at vi skal leve i fred og harmoni. Hvordan er dette mulig med den ekstreme islamismen og jihadismen som råder? Det er en og et levesett jeg nekter å leve side ved side om.

I dag er dagen jeg har ventet på. Ingenting annet har ført frem. Nå har jeg tatt kampen i egne hender. For mine brødre som er hjernevasket av de politisk korrekte elitistene, de naive og historieløse feigingene som vil selge sitt eget land for et ligg. I dag skal muslimene forstå hva et øye for øye betyr. I dag starter borgerkrigen mot Eurabia.

Når du leser dette har nyheten for lengst tatt plass i alle mediene. Mitt ansikt vil være på skjermene og mitt budskap i hodene. Jeg vil at alle skal vite at jeg vant. Vi vant. Og vi skal fortsette å vinne. Jeg vet ikke nå om det er tre eller tretti mennesker jeg fikk tatt, men jeg vet hva dette betyr for mine brødre over hele verden. En etnisk renselse har startet, og den vil ikke ta slutt før kun ett folk gjenstår.

V.S.I.V.

En kommentar om “8. Fienden

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s